Wednesday, September 30, 2015

Water, Water Everywhere

Sukkot is considered the holiday on which God determines the world’s water allotment for the year to come. During the time of the Temple, the week of Sukkot was highlighted by the Water Libation ceremony, during which the priests ceremoniously drew water from the spring of Shiloach and poured it into the designated bowl attached to the altar. The ceremony actually lasted all night and was known as the Simchat Beit Hasho'evah, the Celebration of the Water Drawing.

The Simchat Beit Hasho'evah was such a joyous and wonderful event that the sages wrote of it in the Talmud (Sukkah 51a), "Whoever did not see this celebration [the Simchat Beit Hasho'evah] never saw a real celebration in his days."

Here is a description of how it was celebrated in the Temple: The Temple was set up for the Simchat Beit Hasho'evah. Three balconies were erected in the women’s section and the men would stand in a courtyard below, allowing more people to attend. Golden lamps were placed in the courtyard that gave off enough light to illuminate the entire city. In the courtyard, men would dance as the Levites played instruments and sang praises to God. The kohanim, the priests, would then go to the spring of Shiloach and draw the water to be used.

It is customary today, during the week of Sukkot, to attend or host a Simchat Beit Hasho'evah party, which generally takes place in the sukkah. 
This Treat was last posted on October 13, 2014.

Copyright © 2015 NJOP. All rights reserved.

1 comment:

Unknown said...

dubai một trong những thành phố giàu nhất trên thế giới, vậy tại sao dubai giàu có và dubai thuộc nước nào là điều mà có rất nhiều bạn đọc hiện nay đang quan tâm. Xem chi tiết cách bài trí bàn thờ gia tiên để trang trí cho nhà bạn một cách thích hợp nhất nhé

Chân váy xòe là một trong những item không thể thiếu trong tủ đồ của những bạn gái, tuy nhiên chân váy xòe kết hợp với áo gì đẹp thì chẳn hẳn không phải bạn nữ nào cũng biết đến. Hãy cùng chúng tôi tìm hiểu chi tiết hơn để có cho mình một cách phối đồ thích hợp nhất nhé. Ngoài ra bạn có thể tham khảo thêm: quần baggy mặc với áo gì để những cách phối đồ độc đáo.

Tổng hợp các loại thuốc nhuộm tóc tốt nhất hiện nay được nhiều người ưa dùng và tốt cho tóc, bền mài. Có rất nhiều bạn đọc quan tâm rằng dầu gội tresemme có tốt không để có thể có những lựa chọn thích hơp nhất cho mình về loại đầu gội tốt nhất, không gây ảnh hưởng độc hại đến tóc.